Barcelona Széldzseki 2020/21 (bordó-fekete)

Barcelona Széldzseki 2020/21 (bordó-kék)

Új termék

Barcelona Széldzseki 2020/21 (bordó-fekete)

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése tökéletes kényemet garantál viselőjének utcai viselet és sportolás közben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

26 990 Ft‎

Nagyon sok rajongó egyik kedvenc terméke az FC Barcelona együttesének hivatalos, bordó – sötétkék színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáros és kapucnis széldzsekije, amely nem csak a közös meccsnézések és a szurkolói összejövetelek elengedhetetlen kelléke, de az őszi időjárás egyik alapvető eleme is. Anyagának köszönhetően jó vízlepergető képességgel bír, így a kisebb esőzésekben sem ázhatunk el benne teljesen. Ugyan a csapat megbomlott némileg a Bayern München ellen elszenvedett 8-2-es vereséget követően, hiszen Luis Suárez az egyik nagy rivális, Atletico Madrid gárdájához szerződött, a katalán fanatikusok bíznak a sikerben, és szeretnék, ha a gránátvörös – kékek emelhetnék magasba ismét a spanyol bajnoki címért járó trófeát és vinnék haza a legnagyobb európai kupasorozatért járó elismerést. Ehhez azonban keményen kell dolgoznia mindenkinek a klubnál. Ha szeretnéd támogatni kedvenceidet, akkor siess, és rendeld meg még ma ezt a nagyszerű kabátot. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon. Szurkoljatok ebben a csapatnak!

A termék főbb jellemzői:

-Barcelona kapucnis széldzseki bordó-sötétkék színben
-Hivatalos 2020/21-es eredeti Nike termék
-A széldzseki deréknál és az kar végződésnél bordázott, a megfelelő hőtartás miatt
-Oldalt két cipzárral záródó zseb
-Nike logó és vasalt klub címer
-A kapucni hideg szeles időben, szövet zsinórral könnyedén összehúzható és méretre állítható

A katalán klub a Nikeval karöltve igyekszik szurkolói minden kívánságát teljesíteni. Ez meg is látszik, ugyanis a képen látható dzsekit előszeretettel viselik a fanatikusok. Kényelmes, anyagának köszönhetően meleg érzetet nyújt a szeles napokon. Lepereg róla az eső is, így ha váratlan zápor kap el bennünket, nem kell megrémülni sem. A termék szorosan illeszkedik a klub klasszikus vendég mezéhez,ezért méltán népszerű a Barcelona a szurkolók körében.Az FC Barcelona együttese évről – évre azon dolgozik, hogy kielégítse szurkolói igényeit, így igyekszik minden terméket a szurkolók rendelkezésére bocsátani. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában