Barcelona szabadidőruha 2020/21 (sötétkék)

Barcelona szabadidőruha 2020/21 (sötétkék)

Új termék

Barcelona Szabadidőruha 2020/21 (kék)

Anyaga DRI-Fit, mely egy speciálisan épített szövetanyag, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal az könnyebben elpárolog, így gyorsan távolítja el a felesleges nedvességet ezáltal segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

38 990 Ft‎

Amennyiben te is elhivatott rajongója vagy a Barcelonának, és ezt szeretnéd mindenkinek megmutatni, akkor figyelmedbe ajánljuk az eredeti, hivatalos, 2020-21-es, Nike márkajellel és Barcelona klub logóval ellátott szabadidőruhánkat, amely magába foglalja a felső és alsó részt egyaránt. Szeretnél magadnak egy kényelmes, kiváló minőségű melegítőt, amely nagyszerűen funkcionál sportolás esetén, de kifogástalan komfortot nyújt az otthoni lazításhoz is? Van számodra egy nagyon jó ajánlatunk, hisz a fent említetteket most úgy teheted meg, hogy közben kedvenc alakulatod címerét viseled magadon. Rendeld meg most, a legfrissebb, 2020/21-es, Barcelona klub logós, Nike márkajeles, eredeti, hivatalos, kék színű szabadidőegyüttest, amelyben többekközt: Lionel Messi, Luis Suarez vagy éppen Ter Stegen is meg fog jelenni meccsek előtti sajtótájékoztatókon, illetve utazások alkalmával. A katalánok most nehéz időszakon mennek keresztül, hiszen nem sikerült megnyerni a spanyol bajnokságot, ugyanakkor a második legfontosabb esemény, a Bajnokok Ligája még hátra van, így ott javíthatnak idei teljesítményükön, de ehhez elengedhetetlenül fontos a rajongók támogatása, úgyhogy ne habozz, rendeld meg most termékünket, hogy legközelebb már ebben szurkolhass a gránát-vörös kékeknek!

A termék főbb jellemző:

-Barcelona két részes szabadidőruha, sötétkék színben
-Hivatalos 2020/21-es Nike termék
-A felső rész végig cipzáros,így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
-Oldalt az alsó-felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható
-Varrott sárga Nike logó
-Hímzett klub címer

A termék a 2020/21-es Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Az alsó részen a bokánál cipzáras végződés, deréknál húzózsinór mellyel a nadrág könnyedén méretre állítható.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában