Barcelona szabadidőruha 2020/21(kék)

Barcelona szabadidőruha 2020/21(kék)

Új termék

Barcelona Szabadidőruha 2020/21 (kék)

Anyaga DRI-Fit, mely egy speciálisan épített szövetanyag, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal az könnyebben elpárolog, így gyorsan távolítja el a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

38 990 Ft‎

Az FC Barcelona együttese talán az egyik legfelkapottabb klub nem csak Európában, de az egész világon, ugyanis a földkerekségen rengeteg szurkolót tudhat magáénak. Ha te is köztük vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, kék színű, nike és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidő együttesét. Ebben tökéletes kényelemben végezheted a kertimunkát, az otthoni pihenést, vagy éppen az edzéseket is. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Bármelyik szurkoló számára tökéletes lehet, hiszen így elképzelheti, hogy együtt utazik egy – egy mérkőzésre Lionel Messivel, vagy éppen Antoine Griezmannal, ugyanis ők is ezt viselik az utazások alkalmával a mérkőzések előtt. Siess, rendeld meg még ma, vagy csak lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Barca fanatikusa. A csapatnak szüksége van a támogatásra, hiszen a rossz kezdés után sikerült felállniuk annyira, hogy újra harcban vannak a bajnoki címért.

A termék főbb jellemző:

- Barcelona két részes szabadidőruha, kék színben
- Hivatalos 2020/21-es Nike termék
- A felső rész végig cipzáros, így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
- Oldalt az alsó-felső részen négy zseb, mely szintén cipzárral zárható
- Varrott világoskék Nike logó
- Hímzett klub címer

A termék a 2020/21-es Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Az alsó a deréknál húzózsinóros mellyel a nadrág könnyedén méretre állítható.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában