Barcelona szabadidőruha 2020/21 (sötétkék)

Barcelona szabadidőruha 2020/21 (sötétkék)

Új termék

Barcelona Szabadidőruha 2020/21 (sötétkék)

Anyaga DRI-Fit, ami egy sajátosan kialakított anyag, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal könnyedén elpárologtatja azt, így gyorsan távolítja el a felesleges nedvességet, biztosítva ezzel az állandó kényelmet.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

38 990 Ft‎

Talán senkinek nem kell bemutatni a világ egyik legsikeresebb klubját, az FC Barcelonát. Ugyan a bajnokságban jelenleg a harmadik helyen áll a gárda, összesen kettő pont hátránya van a listavezető Atletico Madrid mögött, így minden esélye meg van arra, hogy ismét bajnoki címet ünnepelhessenek Lionel Messiék az után, hogy búcsút intettek a Bajnokok Ligájának. Ha te vagy Magyarország legnagyobb Barca fanatikusa, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, nike és klub logóval ellátott szabadidő együttest, amelyben maguk a labdarúgók is utaznak egy – egy mérkőzés előtt. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít, valamint hőtartó képessége miatt kitűnő választás lehet a hidegebb tavaszi napokon is, ugyanis nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Megmutathatod benne mindenkinek, hogy te vagy a legnagyobb rajongója a katalán gárdának. Tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Siess, rendeld meg még ma és nézd végig ebben a gárda összes találkozóját. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon.

A termék főbb jellemző:

- Barcelona két részes szabadidőruha, sötétkékszínben
- Hivatalos 2020/21-es Nike termék
- A felső rész végig cipzáros, így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
- Oldalt az alsó-felső részen négy zseb, mely szintén cipzárral zárható
- Varrott Nike logó
- Hímzett klub címer

A termék a 2020/21-es Nike kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Az alsó részen a bokánál cipzáras végződés, deréknál húzózsinór mellyel a nadrág könnyedén méretre állítható.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában