Barcelona Edző póló 2021/22

Barcelona Edző póló 2021/22

Új termék

Barcelona Edző póló 2021/22

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék, kék alapszínnel, elején szponzor felirattal.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

15 990 Ft‎

A minap jelentette be az FC Barcelona együttese hivatalos csatornáin keresztül, hogy Lionel Messi nem újítja meg szerződését a katalán alakulattal, így 21 esztendő után búcsút int a gránátvörös – kék alakulatnak. A szurkolók nehezen fogadták el ezt a döntést, és keresik azokat az embereket, aki felelősek lehetnek az Argentin klasszis távozásáért, aki valószínűleg a Paris – Saint Germain alakulatánál folytatja majd pályafutását. A csapat tulajdonosa anyagi okokra hivatkozva engedte el a labdarúgót, ám friss hírek szerint más játékosok is távozhatnak. Ha te is a Barca fanatikus rajongója vagy, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a játékosok is végzik a tréningeket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros színű, nike logóval és klub címerrel ellátott edző pólót. Ez nem csak a tréningekhez kiváló, de egy farmerral felvéve fiatalos megjelenést biztosíthat akár hová is megyünk. Siess, rendeld meg még ma és szurkolj ebben kedvenc alakulatod mérkőzésein. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és izguljatok a csapat sikereiért egyen felsőben.

A termék főbb jellemzői:

- Barcelona 2021/22-es edző póló
- Hivatalos Nike termék
- Puha anyag a maximális kényelemért
- Hímzett klub címer
- Piros szín

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a katalánokat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában