Árcsökkenés
Barcelona szabadidőruha 2021/22 (bordó-kék)

Barcelona szabadidőruha 2021/22 (bordó-kék)

Új termék

Barcelona szabadidőruha 2021/22

Anyaga DRI-Fit, mely egy speciálisan épített szövetanyag, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal az könnyebben elpárolog, így gyorsan távolítja el a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

33 990 Ft‎

41 990 Ft‎ Áfával

-8 000 Ft‎

Nem sokan gondolták volna, hogy az FC Barcelona klasszis támadója, Lionel Messi, elhagyja a katalán alakulatot. Az argentin csatár 21 év után intett búcsút a katalán fővárosnak. Több forrás is arról számolt be, hogy anyagi okok miatt hiúsult meg a hosszabbítás. Mások állítása szerint maga a liga nem engedett olyan keretet, ahol a bérek túlhaladnak egy bizonyos százalékot, ám így akkor még több játékosától kell megválnia Ronald Koeman alakulatának. Ha te is a gránátvörös – kék alakulat elkötelezett támogatója vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, vörös és kék színű, nike logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros szabadidő együttest, amelyben maguk a labdarúgók, köztük a frissen igazolt Sergio Aguero, Eric Garcia, vagy éppen Memphis Depay is utaznak majd a mérkőzésekre, vagy éppen tartanak benne hivatalos sajtótájékoztatót. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó, így a hidegebb napokon is bátran ajánljuk a használatát, ugyanis nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemző:

-Barcelona két részes szabadidőruha, kék-bordó színben
- Hivatalos 2021/22-es Nike termék
- A felső rész végig cipzáros és kapucnis, így megfelelő védelmet nyújt a beáramló hideg levegő elől
- Oldalt az alsó-felső részen négy zseb, mely szintén cipzárral zárható
- Varrott fehér Nike logó
- Hímzett klub címer

A termék a 20201/22-es Nike kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. Az együttest úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Az alsó részen a bokánál cipzáras végződés, deréknál húzózsinór mellyel a nadrág könnyedén méretre állítható.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában