Internazionale Bevonuló Pulóver 2019/20

Internazionale Bevonuló Pulóver 2022/23

Új termék

Internazionale Bevonuló Pulóver 2022/23

Anyaga:

DRI-Fit szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, elpárologtatja azt, ezáltal könnyedén távolítja a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát miközben bőre hűvös és száraz marad évszaktól függetlenül

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

26 990 Ft‎

Ha te vagy Magyarországon az internazionale együttesének egyik legnagyobb rajongója és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben büszkén képviselheted kedvenceid címerét, akkor a figyelmedbe ajánljuk a játékosok, köztük Romelu Lukaku, Lautaro Martinez, Alexis Sanchez, vagy éppen Diego Godín által is viselt hivatalos, fekete, nike és klub logóval ellátott, zipzáros bevonuló pulóvert. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Anyagának köszönhetően nem csak a tavaszi és őszi napokon viselhetjük bátran, de a téli hidegben is remek védelmet nyújthat egy kabáttal együtt. Elmehetünk benne edzeni is, ugyanis rendkívül jól tartja a hőt. Mutasd meg mindenkinek, hogy a jelenleg a Serie A-t vezető gárdának szurkolsz. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat és izguljátok végig ebben a gárda összes találkozóját. Talán az Antonio Conte vezette alakulat újra felkerülhet Olaszország trónjára és elhódíthatja a Scudettot, amit több éven keresztül birtokolt az együttes.

A termék főbb jellemzői:

-Internazionale fekete bevonuló pulóver
-Hivatalos 2022/23-as Nike termék
-A pulóver végig cipzáras, oldalt két zsebbel ahol tárolhatod értéktárgyaid
-Varrott Nike logó,válltól induló fekete csíkokkal
-Dri-FIT anyagból
-Hímzett klub címe

A játékosok ebben a termékben fognak kivonulni az idegenbeli mérkőzésekre, ahol felsorakoznak és várják az ellenfelek kézfogását. Ez a termék a 2019/20-as idény kollekciójának egyik fontos eleme, sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzések előtt a TV-ben, miközben a játékosokat mutatják az öltözőfolyosón, és a kölcsönös kézfogónál. A terméket úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában