Liverpool mez 2020/21 (kupa)

Liverpool mez 2020/21 (kupa)

Új termék

Liverpool mez 2020/21 (kupa)

Anyaga:

A termék DRYcell hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze és a kényelmi szempontok is prioritást élveznek. A keletkező izzadság könnyen távozik, ezáltal a hőérzet egyenletes marad, bármelyik évszakban.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

26 990 Ft‎

A tavalyi Premier League győztes Liverpool gárdája idén is arra törekszik, hogy megnyerje az angol pontvadászatot, de mellette szeretnék elhódítani ismételten a Bajnokok Ligája trófeáját. A csapat az Atalanta, Ajax és Midtjylland csoportjába került, hogy először az Ajax vendégei lesznek. Ha te is a vörösöknek drukkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Virgil van Dijk, Mohamed Salah, vagy éppen Thiago Alcantara is viselnek egy – egy mérkőzésen, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, nike és klub logóval ellátott kupa mezt. Ez elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Feldobhatod vele őszi ruhatáradat, hiszen nem csak az edzésekhez vehetjük fel, hanem a munkába vagy akár az iskolába is. Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulat támogatója is vagy!

A termék főbb jellemzői:

 
- Liverpool 2020/21-es kupa mez, fekete színben

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Hímzett Nike logó

- Standard Chartered szponzor felirat 

- Hímzett klub címer

 

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Liverpool szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Liverpool mezben szeretnél drukkolni kedvenc csapatodnak .

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool mez 2011/12 (vendég)

Liverpool eredeti 2011-2012-es idegenbeli mez

Anyaga:100/-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában