Barcelona Baseball Sapka 2019/20

Barcelona Baseball Sapka 2019/20

BRC-20-06

Új termék

Barcelona - Baseball sapka

Anyaga:DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

7 990 Ft‎

Ha te is szimpatizálsz a Barcelonával, de még nem döntötted el, hogy milyen ajándéktárggyal kedveskedj magadnak, akkor a katalánok bordó baseball sapkáját neked találták ki! Az FC Barcelona együttese toronymagasan nyerte meg a spanyol labdarúgó bajnokságot az Atletico Madrid együttese előtt, azonban a Bajnokok Ligája trófeát nem sikerült megszerezni idén, ugyanis egy óriási párharcban maradtak alul a Liverpool együttesével szemben az elődöntőben. Még az odavágó 3-0 volt a katalánoknak, a visszavágót az angolok nyerték 4-0-ra, így a későbbi győztes jutott a döntőbe. A rajongók azonban nem csalódottak, így, ha te sem vagy az, akkor a figyelmedbe ajánljuk a következő szezonra készült hivatalos, bordó, nike és klub logóval ellátott baseball sapkát, amely a nyári időszak elengedhetetlen kelléke. Viseld ezt bárhol – bármikor a nap ellen. Anyagának köszönhetően jól szellőzik, így a kánikulában sem izzadunk bele olyan könnyen. Tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de remek meglepetés lehet egy születésnap vagy egy névnap alkalmával. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat és izguljátok végig ebben együtt a 2019/20-as esztendő mérkőzéseit. Siess, ne maradj le róla! 

A termék főbb jellemzői:

- Anyaga: 100% -polyester mely kiválóan szellőzik

- 2019/20-as sapka

- Eredeti Nike termék

- Bordó színű

- Könnyen méretre állítható

- Oldalán hímzett Nike  logó és Barcelona címerrel ellátott

- Kényelmes viselet, minden évszakban

Ezzel a sapkával színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2019/20-as baseball sapka mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona galléros póló 2017/18

Barcelona galléros póló 2017/18

Barcelona galléros póló 2017-2018

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában