Árcsökkenés
Barcelona Edző póló 2020/21

Barcelona Edző póló 2020/21

Új termék

Barcelona edző póló 2020/21

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék, kék alapszínnel, elején szponzor felirattal.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

9 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

A Barcelona számára meglehetősen fájdalmas időszak volt a 2019/20-as idény, hiszen nem csak alulmaradtak a Real Madriddal szemben a bajnokságban, hanem Quique Setién vezetőedző kinevezése se bizonyult ígéretesnek, újabb sztárokat igazoltak le a gárdához, akik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, sőt még csapaton belüli konfliktusokról szóló hírek is napvilágot láttak, amelyek egyértelműen nagyban hozzájárultak az eredménytelen időszakhoz. Ugyanakkor egy hihetetlen erős keretről és csapatról van szó, úgyhogy könnyedén javíthatnak idei teljesítményükön a Bajnokok Ligájában, ahol legközelebb a Napoli csapatát fogadják otthon, a Camp Nou-ban. A katalánoknak most van szükségük leginkább a támogatásra, így, ha te is elhivatott rajongó vagy és szeretnél hozzájárulni a csapat sikereihez, illetve különlegesebbé szeretnéd varázsolni szurkolásod, akkor rendeld meg most az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Barcelona klub logós, Nike márkajeles edzőpólónkat. Viseld büszkén kedvenc csapatod címerét a mindennapokban!

A termék főbb jellemzői:

-Barcelona 2020/21-es edző póló
-Hivatalos Nike termék
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Hímzett klub címer
-Kék szín

Ezt sokan keresik, ami nem véletlen, ugyanis a Barcelona együttesénél ebben beszél Messi, Suarez, de még a klub trénere is. A kék alapú felső kialakítása miatt megnyugtató kényelemérzetet ad, kiváló szellőzésének köszönhetően pedig a nyári melegben is tökéletesen hordható. Ez a termék elengedhetetlen kelléke a meccsnézéseknek is egy kivetítő előtt de a Camp Nouban is bátran viselheted. 

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Barcelona szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18

Barcelona Szabadidőalsó 2017/18 

Anyaga: Anyaga:DRI-FIT technológiával készült termék mely 100%-polyester.Az alsó hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában