Árcsökkenés
Barcelona Baseball Sapka 2020/21 (kék)

Barcelona Baseball Sapka 2020/21

BRC-20-08

Új termék

Barcelona Baseball sapka (2020/21)

Anyaga: DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan épített szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, ezáltal gyorsan távolítja a felesleges nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret hátul könnyedén állítható

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Szállítási határidő:48 óra

Nike

5 990 Ft‎

8 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

A La Liga egyik kiemelkedő alakulata egyértelműen a Barcelona együttese. Igaz, az előző szezonban meg kellett elégednie a gárdának a tabella második helyezéséért járó ezüstéremmel. Ugyan a Bajnokok Ligájában is szerettek volna maradandót alkotni, a Bayern Münchennek sikerült ezt elérni, ugyanis a Lionel Messi vezette katalán alakulatot 8-2-re győzték le, és rondítottak bele a szezonjukba. Ha te vagy az együttes legnagyobb rajongója Magyarországon, akkor nem hiányozhat a tökéletes termék a ruhatáradból. Legyen a tiéd akár már ma a hivatalos, fekete színű, nike és Barca felirattal ellátott baseball sapka, és képviseld ebben kedvenc alakulatod színeit és címerét a hétköznapokban. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, ugyanakkor fiatalos megjelenést biztosít egy farmernadrággal és egy pulóverrel párosítva. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így nagyobb melegben sem izzadunk bele olyan könnyen.

A termék főbb jellemzői:

- Anyaga: 100% -polyester mely kiválóan szellőzik

- 2020/21-es sapka

- Eredeti Nike termék

- Sötétkék színű

- Könnyen méretre állítható

- Oldalán hímzett Nike  logó és Barcelona címerrel ellátott

- Kényelmes viselet, minden évszakban

Ezzel a sapkával színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2020/21-es baseball sapka mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a katalánokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona galléros póló 2017/18

Barcelona galléros póló 2017/18

Barcelona galléros póló 2017-2018

Anyaga:100%-pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában