Chelsea short 2019/20 (Hazai)

Chelsea short 2019/20 (Hazai)

Új termék

Chelsea short 2019/20 (Hazai)

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével,a belső háló kialakításával hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

10 990 Ft‎

A Chelsea FC együttese nemrég bejelentette, hogy a csapat új trénere a 2019/20-as idénytől nem más lesz, mint a korábbi ikon, Frank Lampard. Ennek valószínűleg minden fanatikus rajongó örül, hiszen újra régi fényeiben tündökölhet majd a londoni alakulat. Ugyan a csapat az előző idényben elhódította az Európa Ligát és a bajnokságban is a harmadik helyen végzett, Maurizio Sarri trénernek mennie kellett. Ha te is a kékeknek vagy a fanatikus rajongója és örülsz egy régi csillag visszatérésének és szeretnél tisztelegni előtte, akkor a figyelmedbe ajánljuk az alakulat hivatalos, kék, nike és klub logóval ellátott shortját, amelyet maguk a játékosok, köztük Christian Pulisic, Mateo Kovacic, Willian, N’Golo Kanté, Olivier Giroud, Pedro, David Luiz vagy éppen Jorginho viselnek majd a mérkőzéseken. Szurkold végig ebben kedvenceid összes találkozóját, vagy végezd ebben az edzéseket. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat és menjetek el ugyan abban a szettben a közös meccsnézésekre és szurkolói összejövetelekreHa fanatikus rajongója vagy a Chelsea FC együttesének, akkor nem hiányozhat a ruhatáradból a csapat hivatalos, kék, nike és klub logóval ellátott, hazai shortja.Ezt a shortot a játékosok elsősorban hazai pályán a Stamford Bridge-en fogják hordani.

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea short 2019/20-as hazai modell
-Hivatalos eredeti Nike termék
-Derék résznél, húzózsinórral könnyedén méretre állítható
-Varrott fehér Nike logó
-Hímzett klub címer
-Kék szín


A Chelsea együttese a szurkolók nagy örömére  megnyerte az idei Európa ligát, és a bajnokságban is elérte az indulási jogot a legrangosabb kupaindulásra és a bajnokok ligájában láthatjuk újra a londoni alakulatot.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.
Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet utcára és sportolásra egyaránt és így bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea mez 2015-2016 Hazai játékos mez

! Igazi kuriózum !

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában