Chelsea Mez 2020/21 (Hazai)

Chelsea Mez 2020/21 (Hazai)

Új termék

Chelsea hazai mez 2020/21-es széria

Anyaga:

Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, bőrét szárazon tarja, anyagából fakadóan,szellőzése tökéletes viseletet biztosít intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

27 990 Ft‎

Frank Lampard vezetésével idén a Chelsea rendkívül szimpatikus játékot mutatott és sikerült megszerezniük a negyedik helyet a bajnokságban, amellyel helyet szereztek maguknak a következő évi Bajnokok Ligájában is. A mostani csapat azonban csak erősödni fog, hiszen a büntetés lejártával, az angol egyesület ismételten tevékenykedhetett a játékos piacon és sikerült is szerződtetni több igéretes fiatal játékost, nevezetesen: Timo Werner-t akik a Lipcséből érkezett a csapathoz, illetve Hakim Ziyech-et, aki az Ajax-tól érkezett. Ezzel a két friss igazolással a keret egyértelműen veszélyesebbé válik a következő szezonra és ezzel megszerezték a lehetőséget, hogy jövőre akár magasabb helyen végezzenek a bajnokságban. Vajon sikerülni fog túlszárnyalni idei teljesítményüket? Amennyiben izgatottan várod kedvenc gárdád mérkőzéseit és szeretnéd másoknak is megmutatni elhivatottságod, akkor vásárold meg most az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, kék színű, Chelsea klub logós, Nike márkajeles hazai mezünket, amelyet a csapat játékosai is hordani fognak!

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea mez 2020/21-es hazai modell

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Kék szín kombinálva az anyagban szőtt mintázattal

-Szponzor felirat, Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,

-Varrott fehér Nike logó

-Hímzett klub címer

Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket!Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea mez 2015-2016 Hazai játékos mez

! Igazi kuriózum !

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában