Chelsea Mez 2017/18 (Vendég)

Chelsea Mez 2017/18 (Vendég)

Új termék

Chelsea 2017-2018-as vendég mez

Anyaga:

Dre-FIT technológiával készült I-osztályú Nike minőség.100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

34 990 Ft‎

A Chelsea együttese hivatalosan is bemutatta a csapat 2017/18-as szezonjára készült vendég mezét, amelyet a Nike már piacra is dobott a szurkolók kedvéért.Kihagyhatatlan darab ez minden olyan szimpatizáns számára, akik rajonganak a szigetországi alakulatért. Az angol élvonalbeli Chelsea FC együttese folyamatosan új termékekkel kedveskedik a csapat rajongói számára. Ezúttal a klub hivatalos idegenbeli mezét dobták piacra, amely a szokásos fehér alapot kapta az együttes címerével, illetve a fő szponzor nevével. Kialakításának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így bátran ajánljuk mindenkinek, aki edzésre szeretné hordani, vagy szimplán kedvenceinek mérkőzését akarja megtekinteni benne.A csapat Conte vezérletével remekül szerepelt és magabiztos játékkal megnyerte az Angliai pontvadászatot.Az egyesülettől minden bizonnyal távozik az örök nyughatatlan Diego Costa az ő pótlására szemelték ki a Borussia Dortmund gólvágóját Emerick Aubameyang -ot.A mez könnyű anyag,hálós panelek segítségével biztosítja az optimális vízelvezetést és a szellőzést,így kényelmes viseletet biztosít sportolás közben. Ezt a mezt olyan játékosok mint Cesc Fabregas,a kökemény Szerb Nemanja Matic vagy a csapat motorja a Hazard elsősorban vendég stadionokban , idegenben viselnek majd.


A termék főbb jellemzői:

-Chelsea mez 2017/18-vendég modell

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Fehér szín, Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,

-Szponzor felirat

-Varrott kék Nike logó

-Hímzett klub címer,nyakában Chesea felirat


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket!Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea mez 2013/14 Hazai

Chelsea mez 2013/14 Hazai

Chelsea mez 2013-2014 Hazai kivitel

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában