Árcsökkenés
Chelsea sportszár 2021/22 (hazai)

Chelsea sportszár 2021/22 (hazai)

Új termék

Chelsea sportszár 2021/22 (hazai)

Anyaga:

Climacool technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán, amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését. Talprésznél csúszásgátló funkciót lát el, mely garantálja az egyensúlyt nedves, csúszós burkolaton is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

6 990 Ft‎

7 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

Ki ne emlékezne a Chelsea – Manchester City Bajnokok Ligája döntőre, amely nem is olyan rég került megrendezésre. A csatát az angol házidöntőben a londoni alakulat nyerte 1-0 arányban, amely hatalmas siker a kékeknek, hiszen régen nyerték már meg a legrangosabb európai kupasorozatot. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnéd magad meglepni kedvenceid hivatalos termékeivel, akkor a figyelmedbe ajánljuk a fehér színű, nike logóval és CFC felirattal ellátott sportszárat, amelyben maguk a futballisták is a Stamford Bridge gyepére futnak majd egy – egy mérkőzés alkalmával. Lehet, hogy már te is a helyszínen tekintheted meg a találkozóikat, ugyanis a koronavírus járvány után lehetséges, hogy újra nézők előtt rendeznek majd angol bajnokikat is, hiszen az Európa Bajnokság döntőjét is közel teltház előtt engedték megrendezni. Siess, rendeld meg még ma te is ezt a darabot és egészítsd ki vele a hazai mezt és shortot és nézd ebben kedvenceid sikereit. Ne maradj le róla!



A termék főbb jellemzői:

- Chelsea sportszár 2021/22-es hazai modell
- Hivatalos eredeti Nikes termék
- Fehér szín, stratégiailag elhelyezett párnázás
- Anyagában szőtt Nike logó és klub címer


Az egyesület Bajnokok ligáját érő helyen végzett a nemrég véget ért pontvadászatban ,így kvalifikálta magát a a legrangosabb kupasorozatban. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.
Ez a sportszár kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet sportolásra így bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea mez 2015-2016 Hazai játékos mez

! Igazi kuriózum !

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában