Chelsea short 2018/19 (Hazai)

Chelsea short 2018/19 (Hazai)

Új termék

Chelsea short 2018/19 (Hazai)

Anyaga:

DRE-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével,a belső háló kialakításával hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

10 990 Ft‎

Ha fanatikus rajongója vagy a Chelsea FC együttesének, akkor nem hiányozhat a ruhatáradból a csapat hivatalos, kék, nike és klub logóval ellátott, hazai shortja. Ha szeretnéd elképzelni azt, hogy te is ebben lépsz pályára a Stamford Bridgen Eden Hazard, Olivier Giroud, N’Golo Kanté, David Luiz és Cesc Fabregas mellett, akkor siess, rendeld meg még ma! Tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de elengedhetetlen kelléke az otthoni munkának és pihenésnek is. Ha szeretnéd támogatni a csapatot és megmutatni, hogy kiállsz a csapat mellett a 2018/19-es szezonban az Európa Ligában is, akkor számodra ez a megfelelő termék. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat is.  Ezt a shortot a játékosok elsősorban hazai pályán a Stamford Bridge-en fogják hordani.

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea short 2018/19 hazai modell
-Hivatalos eredeti Nike termék
-Kék szín
-Derék résznél, húzózsinórral könnyedén méretre állítható
-Varrott fehér Nike logó
-Hímzett klub címer

A Chelsea együttese a szurkolók nagy bánatára nem jutott be a 2018/19-es Bajnokok Ligája csoportkörébe, így a gárdának az Európa Ligában kell helyt állnia.Ez a gyenge szereplés az állásába került Conténak, és távozott a londoni alakulattól.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.
Ez a short kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet utcára és sportolásra egyarántés így bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea mez 2015-2016 Hazai játékos mez

! Igazi kuriózum !

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában