Chelsea Mez 2019/20 (Hazai)

Chelsea Mez 2019/20 (Hazai)

Új termék

Chelsea hazai mez 2019/20 

Anyaga:

Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, a bőrt szárazon tartja, anyagából fakadóan,szellőzése tökéletes viseletet biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

A Chelsea FC együttese a 2018/19-es szezonban nem éppen úgy szerepelt, ahogy szerették volna azt a szurkolók, azonban a Maurizo Sarri irányította alakulat a bajnokság végére összekapta magát, és ha bár a Premier Leagueban nem is sikerült maradandót alkotnia a gárdának, az olasz szakember megszerezte a második legrangosabb európai kupáért, az Európa Ligáért, járó serleget, és a biztos Bajnokok Ligája indulást. Mindezek ellenére a vezetőség megvált a trénertől, és kinevezte a klub egykori játékosát Frank Lampardot, akitől elsősorban a klub identitásának visszanyerését várják.Ha te is a Londoni együttesnek szurkolsz, és szeretnél a következő esztendőre egy olyan felsőt magadnak, amelyben végig szurkolhatod a bajnokság, a kupák és a Bajnokok Ligája összecsapásait, akkor a legjobb választás számodra a hivatalos, kék, nike és klub logóval ellátott, hazai mez lehet. Távozott a csapat a csapat belga sztárja, Eden Hazard aki a  Real Madridnál folytatja pályafutását, pótlása komoly feladatot ró a szigetországi alakulatra.Lepd meg magad vagy ismerőseidet ezzel a felsővel, ugyanis szuper születésnapi vagy névnapi ajándék lehet. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is. Siess, rendeld meg még ma! Elengedhetetlen kelléke a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek is. Ne maradj le róla! 


A termék főbb jellemzői:

-Chelsea mez 2019/20-as hazai modell

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Kék szín kombinálva az anyagban szőtt mintázattal

-Szponzor felirat, Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,

-Varrott fehér Nike logó

-Hímzett klub címer,nyakában Chesea szimbólum


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket!Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea mez 2013/14 Hazai

Chelsea mez 2013/14 Hazai

Chelsea mez 2013-2014 Hazai kivitel

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában