Chelsea sportszár 2018/19 (Hazai)

Chelsea sportszár 2018/19 (Hazai)

Új termék

Chelsea sportszár 2018/19 (Hazai)

Anyaga:

Climacool technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

7 990 Ft‎

Mutasd meg te is, hogy melyik csapatnak is szurkolsz a 2018/19-es Premier League kiírásban. Válaszd te is a Chelsea FC eredeti, hazai, fehér, nike, CFC felirattal ellátott sportszárát. Viseld te is az Eden Hazard, Olivier Giroud, N’Golo Kanté, David Luiz és Cesc Fabregas által is hordott zoknit, amelyben pályára lépnek majd a Stamford Bridgen a gárda mérkőzésein. Ugyan az alakulat nem jutott be a Bajnokok Ligájába, a szurkolók nem csüggednek, ugyanis a rajongók szeretnék, ha a csapat maradandót alkotna a másik európai kupasorozatban is. Ha te is kitartasz a végsőkig a srácok mellett, akkor rendeld meg még ma ezt a terméket és izguld végig benne találkozóikat, vagy vidd magaddal az edzésekre is! 


A termék főbb jellemzői:

-Chelsea sportszár 2018/19-hazai modell
-Hivatalos eredeti Nikes termék
-Fehér szín,stratégiailag elhelyezett párnázás
-Klasszikus három Adidas csík
-Anyagában szőtt Nike logó és klub felirat


Az egyesület csalódást jelentő helyen végzett a nemrég véget ért pontvadászatban ,így nem kvalifikálta magát a Bajnokok ligájába.Ez a gyenge szereplés az állásába került Conténak, és távozott Stamford Bridge-ről. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.
Ez a sportszár kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet sportolásra így bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea mez 2015-2016 Hazai játékos mez

! Igazi kuriózum !

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában