Chelsea Mez 2017/18 (Hazai)

Chelsea Mez 2017/18 (Hazai)

Új termék

Chelsea 2017/18 Hazai mez

Anyaga:

Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes viseletet biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Nike

34 990 Ft‎

A Chelsea együttese hivatalosan is bemutatta a csapat 2017/18-as szezonjára készült hazai mezét, amelyet a Nike már piacra is dobott a szurkolók kedvéért. A Premier League tavalyi bajnokának otthoni szerelése a csapat színeit képviseli, amelyen a fő szponzor neve, illetve a csapat logója található. Kihagyhatatlan darab ez minden olyan szimpatizáns számára, akik rajonganak a szigetországi alakulatért.

A következő 2017/18-as szezontól a Chelsea Nike felszerelésben lép pályára.Az Amerikai óriás cég tavaly októberben jelentette be a megállapodást, melynek értelmében a szerződés következő szezontól lép életbe, amivel igen jól jár majd a Chelsea, hiszen a szerződésben rögzítettek szerint évente 66 millió euró üti majd a londoniak markát. Bár a klubnak még 7-évig szerződése volt a jelenlegi beszállítóval az Adidas-al ,kifizette a közel 40-milliós a szerződés értelmében járó kompenzációs díjat.

A szerződés bejelentését követően mindkét fél elégedetten nyilatkozott :

"Chelsea egy világszínvonalú csapat gazdag hagyomány és szenvedélyes szurkolók szerte a világon.A partnerséggel a Chelsea-vel kötött megállapodás megerősíti vezető pozíciónkat a labdarúgás világában.”

A mez könnyű anyag,hálós panelek segítségével biztosítja az optimális vízelvezetést és a szellőzést,így kényelmes viseletet biztosít sportolás közben. Ezt a mezt olyan játékosok mint Cesc Fabregas,a kökemény Szerb Nemanja Matic vagy a csapat motorja a Hazard elsősorban hazai pályán a Stamford Bridge-en fogják viselni.


A termék főbb jellemzői:

-Chelsea mez 2017/18-hazai modell

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Kék szín, Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,

-Szponzor felirat

-Varrott fehér Nike logó

-Hímzett klub címer,nyakában Chesea felirat


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket!Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea mez 2013/14 Hazai

Chelsea mez 2013/14 Hazai

Chelsea mez 2013-2014 Hazai kivitel

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában