Chelsea Mez 2019/20 (Vendég)

Chelsea Mez 2019/20 (Vendég)

Új termék

Chelsea mez 2019/20 (vendég)

Anyaga:

Dri-FIT technológiával készült I-osztályú Nike minőség.100%-polyester,melynek különlegessége,hogy pára elvezető panelek segítik a hő és páratartalom szabályozást, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes komfortos viseletet minden esetben.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Az új idény közeledtével a Chelsea egyesülete piacra dobta a 2019/20-as idény hivatalos,fehér színű, vendég mezét, Nike márkajellel és természetesen Chelsea címerrel ellátva azért, hogy az igazán fanatikus szurkolók olyan kiváló minőségű mezt viselve szurkolhassák végig a következő szezont, amelyben maga: N'golo Kanté, Azpilicueta, Ross Barkley, Pedro, Willian, Matteo Kovacic, Olivier Giroud, David Luiz vagy éppen Jorginho fog pályára lépni minden egyes alkalommal, amikor az egyesület vendégként szerepel az összecsapásokon. Újítsd fel ruhatárad ezzel a kifogástalan termékkel, vagy lepd meg barátod/barátnődet születésnapjukon, vagy egyéb jeles alkalmakkor. Ezzel a relikviával büszkén képviselheted kedvenc csapatodat bárhol a világon, megmutatva elhivatottságod az alakulat iránt, mindenki számára. Amennyiben megtetszett ez a kiváló darab, úgy minél hamarabb rendeld meg Tőlünk, nehogy lemarad kínálatunkról!


A termék főbb jellemzői:

-Chelsea mez 2019/20as -vendég mez

-Hivatalos, eredeti Nike termék

-Fehér színű , Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,

-Szponzor felirat

-Varrott kék Nike logó

-Himzett klub címer


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket!Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea mez 2013/14 Hazai

Chelsea mez 2013/14 Hazai

Chelsea mez 2013-2014 Hazai kivitel

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában