Chelsea Mez 2018/19 (Vendég)

Chelsea Mez 2018/19 (Vendég)

Új termék

Chelsea mez 2018/19 es (vendég)

Anyaga:

Dre-FIT technológiával készült I-osztályú Nike minőség.100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

A Chelsea együttese hivatalosan is bemutatta a csapat 2018/19-es szezonjára készült vendég mezét, amelyet a Nike már piacra dobott a szurkolók kedvéért. A rajongók örültek ennek a színnek hiszen legutoljára a 2014/15-ös szezonban játszott sárgában Chelsea ,és akkor meg is nyerte a Premiere League-t. A Chelsea együttese az előző idényben nem úgy szerepelt, ahogyan azt szurkolói elvárták, hiszen a csapat mindössze az 5. helyen végzett az angol Premier Leaguéban, ami az Európa Liga szereplést biztosította a csapat számára. Ennek a fanatikusok kevésbé örülnek, ám kitartanak a gárda mellett és bíznak a sikeres 2018/19-es esztendőben. Ha te is a londoni kéknek drukkolsz és szeretnél egy játékosok által is hordott mezt, amelyben megnézheted a mérkőzéseket, akkor a figyelmedbe ajánljuk az eredeti, nike és klub logóval ellátott idegenbeli mezt.Ebben játszik majd  Eden Hazard, Jorginho, Willian, Álvaro Morata, N’Golo Kanté, Olivier Giroud, Cecs Fabregas és David Luiz csapattársának tekintheted magad. Elengedhetetlen kelléke ez a szurkolói összejöveteleknek is. Siess, rendeld meg még ma és nézd meg ebben kedvenceid meccseit! A mez könnyű anyag,hálós panelek segítségével biztosítja az optimális vízelvezetést és a szellőzést,így kényelmes viseletet biztosít sportolás közben. Ezt a mezt olyan játékosok mint Cesc Fabregas,vagy Olivier Giroud és a csapat motorja a Hazard elsősorban vendég stadionokban , idegenben viselnek majd.


A termék főbb jellemzői:

-Chelsea mez 2018/19 es -vendég modell

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Sárga szín, Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,

-Szponzor felirat

-Varrott kék Nike logó

-Hímzett klub címer,nyakában Chesea felirat


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket!Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a klubot.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea mez 2015-2016 Hazai játékos mez

! Igazi kuriózum !

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában