Chelsea mez 2020/21 (vendég)

Chelsea mez 2020/21 (vendég)

Új termék

Chelsea vendég mez 2020/21-es széria

Anyaga:

Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, bőrét szárazon tarja, anyagából fakadóan,szellőzése tökéletes viseletet biztosít intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

26 990 Ft‎

A Chelsea szurkolók már nagyon várják, hogy kedvenceik milyen teljesítményt nyújtanak a 2020/21-es szezon során, mivel a bajnokságban a negyedik helyen végeztek az előző esztendőben, így indulhatnak a Bajnokok Ligája csoportkörében. A londoni alakulat egyébként nagy bevásárlást tartott már eddig az átigazolási szezonban, ugyanis leigazolták Kai Havertzet a Bayern Leverkusen együttesétől 80 millió €-ért, Timo Wernert a Lipcse csapatától 53 millió €-ért, megszerezték Ben Chilwell-t a Leicester City-től 50,2 millió €-ért, illetve megvásárolták Hakim Ziyechet az Ajaxtól 40 millió €-ért. Panaszra nem lehet oka a rajongóknak, így ha te is a kékeknek szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyben a fent említett labdarúgók is pályára lépnek majd, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér, nike és klub logóval ellátott vendég mezt, amely elengedhetetlen kelléke lesz a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Remek ajándék lehet születésnapra vagy akár névnapra ismerőseinknek és barátainknak, hiszen kiváló anyaga miatt a hétköznapokon is bátran magunkra ölthetjük, és képviselhetjük benne csapatunk színeit és címerét.

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea mez 2020/21-es vendég modell

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Világoskék szín kombinálva az anyagban szőtt mintázattal

-Szponzor felirat, Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,

-Varrott sötétkék Nike logó

-Hímzett klub címer

Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt az egyedi terméket! Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a klubot. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess, rendeld meg minél előbb, hogy a következő idegenbeli meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea mez 2015-2016 Hazai játékos mez

! Igazi kuriózum !

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában