Árcsökkenés
Chelsea Mez 2021/22 (Vendég)

Chelsea Mez 2021/22 (Vendég)

Új termék

Chelsea vendég mez 2021/22-es széria

Anyaga:

Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, bőrét szárazon tarja, anyagából fakadóan,szellőzése tökéletes viseletet biztosít intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási határidő:48 óra

Nike

19 990 Ft‎

27 990 Ft‎ Áfával

-8 000 Ft‎

Óriási pénzköltésbe kezdett a Chelsea együttese, ugyanis 115 millió €-ért cserébe leigazolták az Internazionale támadóját, Romelu Lukaku-t. Ennek következtében a csapat kénytelen megválni néhány feleslegessé vált labdarúgójától, mint például Tammy Abraham-tól, aki Olaszországban folytatja majd pályafutását az AS Roma együttesénél. A hírek szerint 45 millió €-ért válthat klubot a futballista, akit tárt karokkal vártak a fővárosban. Ha te is a londoni kékek szimpatizánsa vagy, és szeretnél egy olyan felsőt, amelyben maguk a játékosok, köztük Kai Havertz, N’Golo Kanté, vagy éppen Hakim Ziyech is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sárga színű, nike és klub logóval ellátott vendég mezt, amely tökéletes kiegészítője lehet a meccsnézéseknek. Siess, rendeld meg még ma és szurkold ki ebben a csapat győzelmeit. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon. A csapat jól kezdte az idei szezont, ugyanis 3-0-s győzelmet arattak a Crytal Palace felett a Premier League első fordulójában!

A termék főbb jellemzői:

- Chelsea mez 2021/22-es vendég modell

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Sárga szín

- Szponzor felirat, Dre-FIT technológiával készült 100%-polyester,

- Varrott sárga Nike logó

- Hímzett klub címer

Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket!Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére ,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a klubot. A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess, rendeld meg minél előbb, hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea játékos mez 2015/16 (Hazai)

Chelsea mez 2015-2016 Hazai játékos mez

! Igazi kuriózum !

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában