Chelsea Téli Sapka 2017/18

Chelsea Téli Sapka

CH-KT2014/15-1

Új termék

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

3 990 Ft‎

Véget ért a Bajnokok Ligája csoportköre, a Chelsea együttese csoportmásodikként jutott a legjobb 16 közé. Már a találkozók előtt látni lehetett a játékosokon a csapat kék, kötött, klub logóval ellátott sapkáját, amelyet bátran ajánlunk minden fanatikus rajongónak a hideg téli hónapokra. Anyagának köszönhetően a komolyabb fagyban sem fázik a fejünk. Tökéletes ajándék lehet minden szurkoló számára, de saját magunkat is meglephetjük ezzel a termékkel, ugyanis elengedhetetlen kelléke ez a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek. Mutasd meg te is, hogy kinek szurkolsz!  

A termék főbb jellemzői:

- anyaga: 100% pamut

- kiváló minőség

- eredeti termék

- alapszine: élénk kék

- a sapka elején a Chelsea logója található

 

Ha megtetszett, rendeld meg magadnak vagy akár barátaidnak, ismerőseidnek online shopunkból, hogy minél előbb kézhez kaphasd.

Készülj fel a hidegre és melegítsd fel a fejed új sapkánkkal. Gyűjtsd össze a kollekciónk összes darabját, vagy válaszd ki a kedvencedet.Már nem kell fagyoskodnod a téli időszakban megrendezésre kerülő meccseken sem, hiszen megérkezett a legújabb Chelsea téli sapkánk. A pamut kötött sapka természetesen kék alapszínben kaphat a Chelsea címerével. Viseld minden alkalommal, akár még hétköznapokon is.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Sapka (kötött)

Chelsea Sapka (kötött)

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában