Chelsea Póló 2017/18 (Kék)

Chelsea Póló 2017/18 (Kék)

Új termék

Chelsea Kék Póló 2017/18

Anyaga:

100 % pamut mely technológiájának köszönhetően tökéletes kényemet és puha érzést biztosít viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

9 990 Ft‎

A kék, Chelsea FC logóval ellátott pólót minden olyan fanatikus szurkolónak a figyelmébe ajánljuk, akik éppen kedvenceik mérkőzésének megtekintéséhez keresnek valamilyen ruhadarabot. Ebben büszkén mutathatjuk meg bárkinek, hogy melyik alakulatnak is szurkolunk valójában. Meglephetjük vele szerettünket is születésnapján vagy névnapján. Kiváló minőségű felső, így jó légáteresztő képességel bír, aminek köszönhetően a nagy melegben sem izzadunk bele.

A következő 2017/18-as szezontól a Chelsea Nike felszerelésben lép pályára.Az Amerikai óriás cég tavaly októberben jelentette be a megállapodást, melynek értelmében a szerződés következő szezontól lép életbe, amivel igen jól jár majd a Chelsea, hiszen a szerződésben rögzítettek szerint évente 66 millió euró üti majd a londoniak markát. Bár a klubnak még 7-évig szerződése volt a jelenlegi beszállítóval az Adidas-al ,kifizette a közel 40-milliós a szerződés értelmében járó kompenzációs díjat.

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea kék kereknyakú póló
-Hivatalos 2017-18-as eredeti Nike termék
-Klub címer
-Vasalt Nike logó


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű darabot! A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A kék póló tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A terméket úgy tervezték, hogy a segítse a levegő szabad áramlását. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.Ez a felső kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában