Chelsea edző pulóver 2021/22 (fekete)

Chelsea edző pulóver 2021/22 (fekete)

Új termék

Chelsea edző pulóver 2021/22 (fekete)

Anyaga:

A 100 % polyester DRYcell gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. Anyaga hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

23 990 Ft‎

A Chelsea együttese valószínűleg bomba átigazolásra készül, ugyanis hamarosan bejelentheti az internazionale gárdájának támadóját, Romelu Lukaku-t, akiért sajtóértesülések szerint 115 millió €-t fizet ki a londoni alakulat. Valószínűleg nem véletlen, hogy eddig nem nagyon volt érkező a csapatnál, távozó viszont volt Olivier Giroud személyében, aki az ac milan gárdájához szerződött. Nagy erősítés lehet a belga, ugyanis ő lett az előző idényben Olaszország gólkirálya. Ha te is a kékek elszánt szimpatizánsa vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, fekete színű, háromnegyed zipzáros, nike logóval és klub címerrel ellátott edző pulóverét, amelyben maguk a labdarúgók is végzik a tréningeket a felkészülés során. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, valamint jó hőtartó képessége miatt nem fázunk meg benne olyan könnyedén, így a szabadtéri tréningek alkalmával is kitűnő választás lehet. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon.


A termék főbb jellemzői:

- Chelsea edző pulóver fekete színben

- 3/4 részig cipzáros nyakmegoldással

- Nike logó és vasalt klub címer

- Hivatalos 2021-22-es eredeti Nike termék


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű darabot! A terméket úgy tervezték, hogy a segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. A világoskék színű edző pulcsi tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. Az eredeti Nike terméken a logó és a címer is megtalálható. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek. Ez a felső kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában