Chelsea szabadidő 2020/21 (sötétkék)

Chelsea szabadidő 2022/23 (kék)

Új termék

Chelsea szabadidő 2022/23 (sötétkék)

Anyaga:

A 100 % polyester DRYcell gyártási technológiájának hála, megteremti a tökéletes áramlást, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

38 990 Ft‎

Ha te vagy Magyarország legnagyobb Chelsea szurkolója, de még nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb terméket, amelyben te is a gárda labdarúgójának tekintheted magad, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék, nike és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidő együttest, amelyet maguk a játékosok, köztük Jorginho, N’Golo Kanté, vagy éppen Kepa viselnek a mérkőzések előtti utazások alkalmával, vagy tartanak benne sajtótájékoztatót a meccsek előtt. Anyagának köszönhetően nem csak a kikapcsolódáshoz és a pihenéshez lehet remek választás, de feldobhatjuk vele a szürke hétköznapokat, elmehetünk benne kirándulni, elvégezhetjük benne a benti vagy akár a szabadtéri edzéseket is. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. A fanatikusok repertoárjából nem hiányozhat a kötelező darab. A kékek az előző idényben a negyedik helyen végeztek a Premier Leaguéban, így bejutottak a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ahol egy közepesen erős csoportba kerültek a Sevilla, Krasznodar és Rennes mellé. Szurkold ki a győzelmeket ebben a nagyszerű szabadidőben! Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Chelsea két részes testre feszülős szabadidőruha

- Hivatalos, 2022/23-es eredeti Nike termék

- A felső rész végig cipzáros

- Nadrágrészen és a felsőn is 2-2 zseb

- Klub címer és nike logó

A Chelsea együttese hivatalosan is bemutatta a csapat 2020/21-es szezonjára készült szabadidőruháját, amelyet a Nike már piacra is dobott a szurkolók kedvéért. Kihagyhatatlan darab ez minden olyan szimpatizáns számára, akik rajonganak a szigetországi alakulatért. Ha szeretnél egy sportos, de ugyanakkor laza szabadidő szettet magadnak, akkor a Chelsea FC melegítőjét neked találták ki. A kényelmes, kék – fehér színekben pompázó, Nike szerelés tökéletes választás az otthoni pihenéshez, vagy a közös meccsnézésekhez. A kék színű szabadidőegyüttes tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. Az eredeti Nike terméken a logó és a címer is megtalálható. Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket! Siess, rendeld meg minél előbb, hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában