Chelsea training  póló 2020/21 (sötétkék)

Chelsea training póló 2020/21 (sötétkék)

Új termék

Chelsea training  póló 2020/21 (sötétkék)

Anyaga:

DRI-Fit kialakítás egy különlegesen kialakított szövet, mely felszívja a nedvességet, az izzadságot elpárologtatja, így helyreállítja a test természetes hűtési mechanizmusát, megteremtve a tökéletes szellőzést.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

14 990 Ft‎

A Chelsea együttese nem kezdte túl jól a Premier League 2020/21-es szezonját. Frank Lampard együttese eddig négy mérkőzésből kettőt nyert meg, egy döntetlent játszott és egy vereséget szenvedett. Ez nem azt jelenti, hogy el kell dobni a bajnoki álmokat a gárdánál. A csapat a nyáron erősített az átigazolási piacon. Megszerezték többek között Hakim Ziyechet, Kai Harvertz-t, Timo Werner-t, Ben Chilwell-t és Thiago Silva-t is. Ha te is a londoni kékek elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a játékosok is készülnek a soron következő mérkőzéseikre, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék, nike és klub logóval ellátott, edző pólót. Ez elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. A kinti és benti edzésekhez is egyaránt használható, ugyanis jó légáteresztő és nedvesség elvezető képessége miatt nem izzadunk bele annyira. Feldobhatjuk vele az őszi szürke hétköznapokat is. Elmehetünk benne kirándulni, de akár az iskolába is viselhetjük. Meglephetjük vele ismerőseinket és barátainkat születésnapjukon vagy akár névnapjukon.

A termék főbb jellemzői:

- Chelsea sötétkék színű training póló
- Hivatalos 2020/21-es eredeti Nike termék
- Nike logó és klub címer
- Kényelmes viselet
- Izzadság eltávolító funkció


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű darabot! Az eredeti Nike terméken a logó és a címer is megtalálható. A terméket úgy tervezték, hogy a segítse a levegő szabad áramlását. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A kék színű póló tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek. Ez a felső kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában