Chelsea Széldzseki 2018/19 (Kék)

Chelsea Széldzseki 2018/19 (Kék)

Új termék

Chelsea Széldzseki 2018/19 

Anyaga:

A 100 % polyester mely DRYcell gyártási technológiával készült és tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából.Anyaga hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének hűvös, szeles időben is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Közelednek az esős, hidegebb évszakok, így arra mindenkinek fel kell készülnie időben egy széldzsekivel ami mindig veled van és bármikor felvehető.A Chelsea FC alakulata is gondolt erre, így a Nikeval karöltve piacra is dobta a kék színekben pompázó, kapucnis széldzsekijét, ami a mai trendeknek megfelelően készült. Bátran ajánljuk mindenkinek, hiszen kialakításának és anyagának köszönhetően nem fagyunk meg egy – egy szelesebb napon sem. Ha te is a Chelsea együttesének fanatikus szurkolója vagy, akkor nem hiányozhat a ruhatáradból a szigetországi alakulat sötétkék színű, nike és klub logóval ellátott, cipzáros és kapucnis széldzsekije. Legyél te is Eden Hazard, Jorginho, Willian, Álvaro Morata, N’Golo Kanté, Olivier Giroud, Cecs Fabregas és David Luiz csapattársa, ugyanis ők is ezt a terméket fogják viselni majd a mérkőzések előtt az utazásokon és a találkozókat követő interjún is. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat és szurkoljátok végig ebben a kedvencek meccseit!A játékosok körében ez a ruhanemű igen közkedvelt, hiszen az Angliai időjárás egyik jellemzője ,hogy rengeteget esik az eső és ebben a vékony jackiben könnyedén edzenek a játékosok.Tökéletesen zárt, vízlepergető, így egy – egy váratlan záporban sem kell eláznunk és vacognunk. A Premier League tavalyi bajnokának otthoni szerelése a csapat színeit képviseli, amelyen a fő szponzor logója, illetve a csapat logója található. Kihagyhatatlan darab ez minden olyan szimpatizáns számára, akik rajonganak a szigetországi alakulatért.Ha szeretnél egy sportos, terméket mely egy,farmernadrággal lendületes ,fiatalos megjelenést biztosít,akkor ezt a terméket Neked találták ki.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea kapucnis széldzseki kék színben
-Hivatalos 2018-19-es eredeti Nike termék
-Oldalt két cipzárral záródó zseb
-Nike logó és vasalt klub címer
-A kapucni hideg szeles időben, szövet zsinórral könnyedén összehúzható
-A széldzseki deréknál és az új végződésnél bordázott,a test hőmérséklet megtartása érdekében


Az terméket úgy tervezték,hogy a segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A fehér színű dzseki tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. .Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket!.Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.Ez a dzseki kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.Különleges ajándék lehet születésnapra és névnapra is egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában