Árcsökkenés
Chelsea Pulóver 2019/20 (fehér)

Chelsea Pulóver 2019/20 (fehér)

Új termék

Chelsea Pulóver 2019/20 (fehér)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester. Hő és verejték elvezető szövetei a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezik, ugyanis intenzív sportolás és edzések közben keletkező izzadság egyszerűen elpárolog.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

22 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Amennyiben szereted a Chelsea csapatát, és szeretnéd egy új ruhadarabbal színesíteni ruhatárad, akkor figyelmedbe ajánljuk az eredeti, hivatalos, 2019/20-as, Nike márkajellel és Chelsea klub logóval ellátott fehér-kék színű cipzáros pulóvert. A termék segítségével kifejezheted a klub iránti elhivatottságod bárhol a világon, illetve nagyszerűen funkcionál intenzív edzőgyakorlatok végzése esetén is. Az angol alakulat 2019/20-as szezonja mindenképpen meghatározó lesz, ugyanis a gárdán belül jelentős változások történtek. A nagymúltú csapat szurkolótábora már türelmetlenül várta a nemzetközi sikert, amely az előző idényben be is következett az Európa Liga győzelemmel, ám az idei szezonban a legnagyobbak között a Bajnokok Ligájában mérhetik össze tudásukat ellenfeleikkel. Vajon tud-e meglepetést okozni az angol egyesület és esetleg egy újabb kimagasló helyezést elérni? Ha te is izgatottan várod erre a kérdésre a választ, akkor készülj fel mihamarabb egy olyan darabbal, amelyben végig izgulhatod a csapat rangadóit!

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea pulóver Fehér színben
-Hivatalos 2019/20-as eredeti Nike termék
-Nike logó és hímzett klub címer
-Oldalt 2 zseb, ahol értékeid tárolhatod
-Végig cipzáros


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű darabot! Az eredeti Nike terméken a logó és a címer is megtalálható. A terméket úgy tervezték, hogy a segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A kék színű pulcsi tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.Ez a felső kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában