Chelsea Széldzseki 2019/20 (fekete)

Chelsea Széldzseki 2019/20 (fekete)

Új termék

Chelsea Széldzseki 2019/20 (fekete)

Anyaga:

A 100 % polyester mely DRYFIT gyártási technológiával készült mely tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. Anyaga hő és verejték elvezető szövetekből készült,ezáltal szellőzése tökéletes kényelmet garantál.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

A Chelsea együttese nem úgy kezdte a 2019-20-as Premier League idényét, ahogy azt sokan képzelték, ám a rossz kezdet után a csapat magára talált és jelenleg negyedik az angol labdarúgó bajnokságban. Ha te is a londoni alakulatnak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben képviselheted kedvenc alakulatod címerét, és elképzelheted, hogy te is a Frank Lampard irányította gárda tagja vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a játékosok, köztük Pedro, Christian Pulisic, vagy éppen Mateo Kovacic által is viselt hivatalos, fekete – szürke, nike és klub logóval ellátott, zipzáros és kapucnis széljackiet, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de az őszi hidegebb és esősebb időben is tökéletes viseletet biztosíthat. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok ebben kedvenceitek találkozóin. Anyagának köszönhetően jól szigetel, így nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea kapucnis széldzseki fekete színben
-Hivatalos 2019-20-as eredeti Nike termék
-Oldalt két cipzárral záródó zseb
-Narancs színű Nike logó és vasalt klub címer
-A kapucni hideg szeles időben, szövet zsinórral könnyedén összehúzható
-A széldzseki deréknál és az új végződésnél bordázott,a test hőmérséklet megtartása érdekében

Az ősz beköszöntével esősebbre és szelesebbre fordul időjárásunk, ami ellen nem árt időben felkészülni. Erre gondolt a Chelsea együttese is, így, ha te is a londoni alakulat elkötelezett támogatod figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos vendég széljackié-t. Az terméket úgy tervezték,hogy a segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A fekete színű dzseki tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. .Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket!.Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.Ez a dzseki kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.Különleges ajándék lehet születésnapra és névnapra is egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában