Árcsökkenés
Chelsea Pulóver 2019/20 (kék)

Chelsea Pulóver 2019/20 (kék)

Új termék

Chelsea Pulóver 2019/20

Anyaga:

DRI-FIT technológiával 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

21 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb chelsea fc szurkolója. Válaszd te is a játékosok, köztük Christian Pulisic, N’Golo Kanté, vagy éppen Willian által is viselt hivatalos, fekete – kék, zipzáros, klub logóval ellátott pulóvert és tekintsd magad te is az alakulat tagjának ebben a felsőben. A labdarúgók is ezt veszik fel a mérkőzések előtti utazásokhoz és sajtótájékoztatóhoz. Talán még az új edző, Franck Lampard is magára ölti egy – két alkalommal. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Jönnek a hidegebb őszi hónapok, így nem árt, ha valami olyannal is készülünk, amelyben nem fázunk meg olyan könnyen. Ilyen lehet ez a felső is, hiszen anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a szelesebb időjárás alkalmával sem fázunk meg benne olyan könnyen. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és nézzétek meg ebben a gárda összes találkozóját. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. 

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea pulóver sötétkék színben
-Hivatalos 2019-20-as eredeti Nike termék
-hímzett klub címer


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a pulóvert! Az eredeti Nike terméken a logó és a címer is megtalálható. A terméket úgy tervezték, hogy a segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A kék színű pulcsi tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.Ez a felső kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában