Chelsea edző pulóver 2020/21 (világoskék)

Chelsea edző pulóver 2020/21 (világoskék)

Új termék

Chelsea edző pulóver 2020/21 (világoskék)

Anyaga:

A 100 % polyester DRYcell gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. Anyaga hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényemet biztosít viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

22 990 Ft‎

Minden ember álmodott már arról, hogy saját csapatának felszerelésében lépett pályára kedvencei mellett. Talán a magyarországi Chelsea szurkolók is álmodtak már hasonlót. Ha igen, és te is a londoni kéknek szurkolsz és szeretnéd közelebb hozni magadhoz a szigetországi gárdát, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, világoskék színű, nike és klub logóval ellátott, 3/4 zipzáros edző pulóvert. Ebben végzik a tréningeket a gárda játékosai is, köztük Hakim Ziyech, Kai Harvertz, Timo Werner, Ben Chilwell és Thiago Silva. Ez a pulóver azonban nem csak a kinti és benti munkavégzéshez kiváló, de feldobhatjuk vele az otthoni szürke hétköznapokat, elmehetünk benne kirándulni, vagy megtekinthetjük benne kedvenceink éppen aktuális találkozóját, esetleg ellátogathatunk benne a szurkolói összejövetelekre. Anyagának köszönhetően jó hőtartó, így a szelesebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Remek választás lehet születésnapra vagy névnapra ismerőseink és barátaink számára, akik valószínűleg kitörő örömmel fogadhatják ezt a különleges felsőt. Ha nem szeretnél lemaradni róla, akkor siess, rendeld meg még ma!


A termék főbb jellemzői:

- Chelsea edző pulóver világoskék színben

- 3/4 részig cipzáros nyakmegoldással

- Nike logó és vasalt klub címer

- Hivatalos 2020-21-es eredeti Nike termék


Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű darabot! A terméket úgy tervezték, hogy a segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. A világoskék színű edző pulcsi tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. Az eredeti Nike terméken a logó és a címer is megtalálható. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek. Ez a felső kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában