Chelsea Pulóver 2019/20 (Bevonuló)

Chelsea Pulóver 2019/20 (Bevonuló)

Új termék

Chelsea Pulóver 2019/20 (Bevonuó)

Anyaga:

A 100 % polyester,különleges DRY-FIT gyártási mechanizmusának hála tökéletes áramlást teremt hő- és páratartalom szempontjából. Szövetei kiválóan vezetik a hőt és a verejtéket,ezáltal szellőzése is kifogástalan.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

Az angol bajnokság egyik kiemelkedő résztvevője minden évben a Chealse csapata. Előző idényben 3. helyezést ért el a Premier League-ben illetve az Európa Ligát is sikeresen első helyen zárták, kiütve az Arsenal csapatát a döntőben, ezzel kijelenthetjük, hogy a Chelsea egyesülete valóban jó idényt hagyott maga mögött. Ugyanakkor a fanok kissé elkeseredettek mert egyik legeredményesebb játékosuk, Eden Hazard eligazolt a Real Madrid csapatához, ezzel hatalmas űrt hagyva maga mögött, továbbá az edző, Maurizio Sarri is a Juventus egyesületét vette át. Vajon, hogy alakul a következő idényben a Chealsea jövője? Amennyiben te is izgatottan várod kedvenc csapatod 2019/20-as szezonját, és fel szeretnél készülni a közös meccsnézésekre illetve szurkolói találkozókra, akkor figyelmedbe ajánljuk ezt az eredeti, hivatalos, kék színű, Chealse klub logóval és Nike márkajellel ellátott 2019/20-as bevonuló pulóvert, amelyben a csapat játékosai be fognak vonulni a találkozók előtt a pályára, olyanok mint: N'golo Kanté, Pedro, David Luiz, Willian, Azpilicueta, Ross Barkley, Jorginho vagy pedig Kepa Arrizabalaga. Ne habozz, nehogy lemaradj erről a kiváló minőségű termékről, amelyben végig szurkolhatod kedvelt alakulatod összes mérkőzését.

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea bevonuló pulóver kék színben
-Hivatalos 2019-20-as eredeti Nike termék
-A pulóver végig cipzáras
-Varrott Nike logó
-Dri-FIT anyag
-Hímzett klub címer

Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű darabot! A terméket úgy tervezték, hogy a segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A kék színű pulcsi tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor a pulóvert akár utcán is bátran viselheted. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.Ez a felső kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában