Árcsökkenés
Chelsea Széldzseki 2019/20 (Kék)

Chelsea Széldzseki 2019/20 (Kék)

Új termék

Chelsea Széldzseki 2019/20 (kék)

Anyaga:

A 100 % polyester mely DRYcell gyártási technológiával készült és tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából. Anyaga hő és verejték elvezető szövetekből készült,ezáltal szellőzése tökéletes kényemet garantál.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

22 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Az ősz ugyan már beköszöntött, még viszonylag melegebbek a nappalok, azonban hamarosan esősebbre és szelesebbre fordul időjárásunk, ami ellen nem árt időben felkészülni. Erre gondolt a chelsea együttese is, így, ha te is a londoni alakulat elkötelezett támogatója vagy, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, Nike és klub logóval ellátott, kék – fekete, kapucnis dzsekijét. Ez elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek is. Ebben megmutathatod mindenkinek, hogy melyik a kedvenc alakulatod. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel és vízlepergető tulajdonsággal bír, így nem fázunk meg benne olyan könnyen. A labdarúgók, köztük Christian Pulisic, N’Golo Kanté, Willian, vagy éppen Jorginho is ezt viselik a mérkőzések előtti utazásokon, így te is könnyedén az egyesület labdarúgója lehetsz. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat ezzel a nagyszerű darabbal születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig ebben a 2019-20-as Premier League esztendőt. Siess, rendeld meg még ma.

A termék főbb jellemzői:

-Chelsea kapucnis széldzseki kék színben
-Hivatalos 2019-20-as eredeti Nike termék
-Oldalt két cipzárral záródó zseb
-Nike logó és vasalt klub címer
-A kapucni hideg szeles időben, szövet zsinórral könnyedén összehúzható
-A széldzseki deréknál és az új végződésnél bordázott,a test hőmérséklet megtartása érdekében


Az terméket úgy tervezték,hogy a segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A fehér színű dzseki tökéletes viselet szabadidős programokhoz és edzésekhez egyaránt. A jól szellőző anyag gondoskodik arról, hogy még a legfárasztóbb edzéseken is jól érezd magad. Ha éppen nincsen edzésed, akkor szabadidődben akár utcán is bátran viselheted. .Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket!.Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a Londoni kedvenceknek.Ez a dzseki kitűnő ajándék lehet minden Chelsea szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az szeretett egyesületedet.Különleges ajándék lehet születésnapra és névnapra is egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Chelsea Téli Sapka

Chelsea Téli Sapka

Chelsea kötött sapka

Anyaga:100%-pamut

Mérete: Rugalmas anyag,felnőtt viselet

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában