Internazionale Kapucnis Pulóver 2021/22

Internazionale Kapucnis Pulóver 2021/22

Új termék

Internazionale Kapucnis Pulóver 2021/22

Anyaga:

100%-pamut  mely anyagának és hőtartó képességének köszönhetően a szurkolók közkedvelt terméke,hiszen megfelelő védelmet nyújt a hideg évszakokban.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Magabiztos sikerekkel kezdte a szezont a tavalyi bajnok Internazionale együttese is. A milánói klub 3-1-re győzte le idegenben a Hellas Verona gárdáját, valamint otthon 4-0-ra ütötte ki a Genoa együttesét. A csapat jó úton halad afelé, hogy ismét bajnok lehessen, ám a rajongók most másik sikerre is éheznek. A csapat ugyanis a Bajnokok Ligájában is résztvevő, ahol a Real Madrid, Sahtar Donyeck és Sheriff Tiraspol csapataival mérkőzik meg majd a csoportkörben. Szükség lesz a bíztatásra, hiszen nem várnak könnyű meccsek a kék – feketékre. Amennyiben nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben büszkén képviselheted a címerüket és a színeiket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, kék csíkos, nike és klub logóval ellátott, kapucnis pulóvert, amely jó légáteresztő képességgel bír, így a hidegebb időben is tökéletes választás lehet. Meglepheted vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és egyen felsőben szurkolhattok az újabb bajnoki címért! Rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Internazionale fekete kapucnis pulóver
- Hivatalos, eredeti Nike termék
- Varrott klub címer
- Hímzett arany márkajelzés és klub címer
- Hivatalos, eredeti 2021-22-es Nike termék
- Kenguruzseb az elején és a nyak résznél zipzár

A felső kenguru zsebbel rendelkezik, amelyben a tágas térnek köszönhetően rengeteg minden elférhet. Az pulóver eredeti Nike termék, amely a 2021-22-es szezon új darabja. Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is. A jobb hőtartás érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Internazionale Nike Sál

Internazionale Nike Sál

Internazionale 2014-15-Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában