AC Milan zipzáros pulóver 2020/21 (Fekete)

AC Milan bevonuló pulóver 2020/21 (Fekete)

Új termék

AC Milan bevonuló pulóver 2020/21 (Fekete)

Anyaga:

100%-polyester. A pulóver szellőzése kifogástalan,mivel DRYcell technológiával gyártott, így kényelmes viseletet biztosít a mindennapokban. Anyagából hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik aminek köszönhetően a pulóver szárazon tart.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

24 990 Ft‎

Már beköszöntött az ősz, ideje kicsit frissíteni saját ruhatárunkat. Ha te vagy Magyarország legnagyobb ac milan rajongója és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben büszkén képviselheted kedvenc alakulatod színeit és címerét, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, puma és klub logóval ellátott, zipzáros pulóvert, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Ebbe utaznak majd a labdarúgók, köztük az újabb egy évvel hosszabbító Zlatan Ibrahimovic, vagy a hamarosan bemutatásra kerülő Sandro Tonali is a mérkőzésekre, illetve ebben tartják majd a szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatókat. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít, jó hőtartó képessége miatt pedig bátran ajánljuk a hidegebb őszi reggeleken is. Nem hiányozhat ez a pulóver egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Remek ajándék lehet ez születésnapra vagy akár névnapra is ismerőseink vagy barátaink számára, hiszen később egyen felsőben tudunk majd szurkolni szeretett klubunknak. Siess és rendeld meg még ma, hogy a következő szezon meccsein ebben izgulhass.

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan fekete pulóver, Puma logóval

-Hivatalos 2020-21-es eredeti termék

-Végig zipzáros, zsebein fekete mintás rátét

-Oldalsó részen két zseb található

-Varrott klub címer

A pulóvert úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudja, hogy Olaszország második legeredményesebb klubja előbb-utóbb ismét régi formáját fogja hozni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére. Rendeld meg most az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Puma márkajeles, AC Milan zipzáros pulóvert, amelyet a gárda tagjain is viszont láthatsz a TV-ben is! 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában