AC Milan Kapucnis Pulóver 2022/23 (fekete ACM)

AC Milan Kapucnis Pulóver 2022/23 (fekete ACM)

Új termék

AC Milan Kapucnis Pulóver 2022/23 (fekete ACM)

DRYcell technológiával gyártott  81%-pamut 19%-polyester. Kevert anyaga biztosítja a meleg hőmérsékletet a hideg téli napokon, emellett,hőtartása kifogástalan, és kényelmes viselet utcára a kabát alá.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási határidő:48 óra

Puma

24 990 Ft‎

Sokan szeretnék élőben látni kedvenc együttesüket. Ez azonban nem mindenki számára válhat valósággá, azonban július 23-án az AC Milan együttese Zalaegerszegen lépett pályára, ahová rengeteg fanatikus magyar rajongó kísérte el kedvenceit. Nagy öröme azonban nem lehetett a szurkolóknak, hiszen a rossoneri 3-2-es vereséget szenvedett a ZTE együttesétől, így kissé csalódottan indulhat haza Stefano Piolo alakulata. Ha te is milánó piros – fekete részének szurkolsz és szeretnéd felfrissíteni a ruhatáradat, akkor nem hiányozhat a gyűjteményedből a csapat által hivatalosan is megjelentetett fekete színű, puma és AC Milan felirattal ellátott, kapucnis pulóver. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, jól tartja a hőt, egy farmerral felvéve pedig modern megjelenést biztosít. Siess, rendeld meg te is és lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a mérkőzéseken.

 

A termék főbb jellemzői:

 

- AC Milan fekete kapucnis pulóver

- Hivatalos, 2022-23-as eredeti Puma termék

- A kapucni zsinórral összehúzható

- A pulóveren Puma márkajel és AC Milan felírat látható

 

A pulóvert úgy tervezték,hogy ellenálljon a leghidegebb időszaknak is, ezért a szurkolók körében igen népszerű a termék. A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második legeredményesebb klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most,hamarosan a Tiéd lehet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában