AC Milan edzőpóló 2022/23 (piros)

AC Milan edzőpóló 2022/23 (piros)

Új termék

AC Milan edzőpóló 2022/23 (piros)

Anyaga: 

70% pamut és 30%polyester anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

18 990 Ft‎

A csapatok minden évben azon dolgoznak, hogy újabbnál – újabb termékekkel halmozzák el szurkolóikat. Nincs ez máskép az AC Milan háza táján sem, hiszen bemutatták és értékesíteni kezdték a hivatalos, narancssárga színű, puma logóval és klub címerrel ellátott pólót, amelyet olyan futballisták viselnek majd a mérkőzések előtti utazások alkalmával, mint Zlatan Ibrahimovic, Divock Origi, vagy éppen Junior Messias. Anyagának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt, légáteresztő képessége miatt jól szellőzik, így nem izzadunk bele olyan könnyen a nyári melegben sem. Elegáns, így akár egy farmerral felvéve is kitűnő választás lehet a szürke hétköznapok ellen. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon. Nézzétek egyen felsőben a csapat mérkőzéseit! Le ne maradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- AC Milan piros edző poló

- Hivatalos 2022-23-as eredeti Puma termék

- 70% pamut és 30%polyester

- Elején Puma logó és klub címer

 Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában