AC Milan edzőpóló 2022/23 (fekete)

AC Milan edzőpóló 2022/23 (fekete)

Új termék

AC Milan edzőpóló 2022/23 (fekete)

Anyaga: 

70% pamut és 30%polyester anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

18 990 Ft‎

Találd meg a számodra legkedvesebb termékét kedvenc csapatodnak. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy. Vásárold meg az Ac Milan együttesének hivatalos, fekete színű, puma logóval és klub címerrel ellátott pólóját. Anyagának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít, légáteresztő képessége miatt pedig nem izzadunk bele olyan könnyedén, így a nyári melegben sem okoz problémát a viselése. A csapat remekül kezdte a Serie A 2022 – 2023-as idényét, és a táv harmadához érve jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán Stefano Pioli alakulata. A bajnoki cím megszerzése is reális lehet a milánói piros – feketéknek, ugyanis mindösszesen hat pont a hátrányuk a listavezető napoli mögött. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyben végig izgulhatod kedvenceid találkozóit, akkor rendeld meg ezt a remek felsőt még ma! Ne maradj le róla!

A termék főbb jellemzői:

- AC Milan fekete edző poló

- Hivatalos 2022-23-as eredeti Puma termék

- 70% pamut és 30%polyester

- Elején Puma logó és klub címer

 Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában