AC Milan szabadidőruha 2022/23 (Fekete- Mintás)

AC Milan szabadidőruha 2022/23 (Fekete- Mintás)

Új termék

AC Milan szabadidőruha 2022/23 (Fekete- Mintás)

Anyaga:

DRYcell technológia készült termék.A tökéletes hő- és páratartalom áramlását,a 100% polyester garantálja, így szellőzése kifogástalan. A kedvezőbb hőáramlás elősegítése érdekében, könnyű anyagból készült, ezzel javítva a tökéletes kényelmet viselőjének sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

42 990 Ft‎

Ha te vagy Magyarország legnagyobb AC Milan szurkolója akkor nem hiányozhat a ruhatáradból a csapat hivatalos, fekete színű, piros mintás, puma logóval és klub címerrel ellátott, zipzáras szabadidő együttese, amelyet olyan labdarúgók viselnek majd a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon, mint Zlatan Ibrahimovic, Divock Origi, vagy éppen Alessandro Florenzi. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, hőtartó képessége miatt nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Ebben megmutathatod mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett támogatója vagy, hiszen büszkén viselheted kedvenceid színeit és címerét. Siess, rendeld meg még ma ezt a nagyszerű együttest és szurkolj benne a soron következő összecsapások alkalmával. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Ne maradj le róla!

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan két részes szabadidőruha fekete és piros mintás színben

- Hivatalos 2022-23-as eredeti Puma termék

- A felső rész végig cipzáros,oldalán két kisebb zseb

- Oldalt az alsón-két zseb, mely szintén cipzárral zárható

- A nadrág vége cipzárral "nyitható és zárható" a könnyebb le és felvétel érdekében

- Vasalt Puma logó

- Varrott klub címer

A szabadidő együttest úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. DRYCELL technológiával gyártott termék mely a jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de a most véget érő átigazolási szezon után minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában