AC Milan póló 2022/23 (fekete 02)

AC Milan póló 2022/23 (fekete 02)

Új termék

AC Milan póló 2022/23 (fekete-02)

Anyaga: 

100%-polyester anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási határidő:48 óra

Puma

17 990 Ft‎

Senki számára nem lehet kérdés, hogy az AC Milan együttese a 2022 – 2023-as esztendőben is mindent belead majd azért, hogy megnyerje az olasz bajnokságot, ahogyan tették ezt az előző kiírás alkalmával. A Zlatan Ibrahimovic vezérelte milánói piros – feketék 11 év után állhattak ismét a dobogó legfelső fokára. Most megkezdődtek a nyári erősítések. Több név is szóba került már velük, köztük Japhet Tanganga, a Tottenham 23 éves védője, Pepe Matar Sarr, aki szintén a londoni alakulatot erősíti, ő azonban a középpályán, illetve felmerült Charles De Ketelaere leigazolási is, aki a Club Brugge támadó középpályása. Minden adott tehát ahhoz, hogy ismét maradandót alkosson Pioli együttese. Ha te is nekik szorítasz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, puma logóval és klub címerrel ellátott pólót, amely anyagának köszönhetően minden évszakban remek választás lehet.

A termék főbb jellemzői:

- AC Milan kerek nyakú fekete póló

- Hivatalos 2022-23-as eredeti Puma termék

- 100%-polyester

- Nyomott Puma logó

- Nyomott klub címer

 Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában