AC Milan póló 2022/23 (fehér)

AC Milan póló 2022/23 (fehér)

Új termék

AC Milan póló 2022/23 (fehér)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

15 990 Ft‎

Nyakunkon a 2022 – 2023-as Serie A szezonjának kezdete. Az AC Milan csapata is gőzerővel készül már az új idényre, így nem csoda, egyre több termék jelenik meg a boltok polcain a csapat emblémáival ellátva. Köztük van a fehér színű, puma logóval és klub címerrel ellátott, ac milan felirattal tarkított környakú póló, amely remek kiegészítője lehet a nyári és őszi hónapoknak egyaránt. Feldobhatjuk vele a szürke hétköznapokat is. Anyagának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít, egy farmerral felvéve pedig elegáns megjelenést mutat. A ruhák mellett az átigazolásra is nagy hangsúlyt fektetnek a rossonerinél, hiszen egyre több név merül fel a lehetséges érkezők között. Ilyen például Evan Ndicka, az Eintracht Frankfurt 22 esztendős hátvédje, akinek a piaci értéke 32 millió €. Mellette felmerült Renato Sanches, a Lille középpályásának szerződtetése is, aki 28 millió € körül válthat csapatot.

A termék főbb jellemzői:

- AC Milan kerek nyakú fehér póló mintával

- Hivatalos 2022-23-as eredeti Puma termék

- 100%-pamut

- Puma logó

- Klub címer

- AC MILAN felirat

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac. Milan bevonuló pulóver 2019/20 (Fekete-piros)

Ac. Milan bevonuló pulóver 2019/20 (Fekete-piros)

Ac Milan bevonuló pulóver 2019/20 (Fekete-piros)

Anyaga:

100%-polyester. A pulóver szellőzése kifogástalan,mivel DRYcell technológiával gyártott, így kényelmes viseletet biztosít a mindennapokban. Anyagából hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik aminek köszönhetően a pulóver szárazon tart.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában