Ac Milan szabadidőruha 2020/21 (Fekete)

Ac Milan szabadidőruha 2020/21 (Fekete)

Új termék

Ac Milan szabadidőruha 2020/21 (fekete)

Anyaga:

DRYcell technológia készült termék.A tökéletes hő- és páratartalom áramlását,a 100% polyester garantálja, így szellőzése kifogástalan. A kedvezőbb hőáramlás elősegítése érdekében, könnyű anyagból készült, ezzel javítva a tökéletes kényelmet viselőjének sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

37 990 Ft‎

Talán minden fanatikus fociszurkoló álma, hogy egyszer kedvenc alakulatában játszhasson. Igaz ez nem mindenkinek sikerül, viszont közelebb kerülni a gárdához lehet. Ha a kedvenc csapatod az Ac Milan együttese, és szeretnéd elképzelni, hogy te is Zlatan Ibrahimovic csapattársa vagy, akkor szeretnénk a figyelmedbe ajánlani a hivatalos, bordó – fekete, puma és klub logóval ellátott, zipzáros melegítőt. Ebben a szabadidő ruhában utaznak a mérkőzésre a futballisták is, valamint tartanak benne sajtótájékoztatókat, illetve ebben lépnek ki a stadion gyepére is. A szett elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb őszi és tavaszi napokon is bátran felvehetjük, ha a kerti munkát szeretnénk elvégezni, vagy kocogni mennénk el, esetleg csak pihennénk egy nagyot. Remek meglepetés lehet ez ismerőseinknek és barátainknak születésnapjukon vagy névnapjukon. Ugyan a milan a tavalyi idényben nem szerzett jogot arra, hogy ez Európa Liga selejtezőjében indulhasson, a szurkolók bíznak abban, hogy a következő szezonban sikerülhet egyenesen a főtáblára bejutni.

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan két részes szabadidőruha fekete- színben, piros kiegészítéssel

-Hivatalos 2020-21-es eredeti Puma termék

-A felső rész végig cipzáros,oldalán két kisebb zseb

-Oldalt az alsón-két zseb,mely szintén cipzárral zárható

-A nadrág vége cipzárral "nyitható és zárható" a könnyebb le és felvétel érdekében

-Vasalt Puma logó

-Varrott klub címer

A szabadidőegyüttest úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. DRYCELL technológiával gyártott termék mely a jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de a most véget érő átigazolási szezon után minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában