Ac. Milan bevonuló pulóver 2020/21 (Feher)

AC Milan bevonuló pulóver 2020/21 (Feher)

Új termék

Ac. Milan bevonuló pulóver 2020/21 (Feher)

Anyaga:

100%-polyester pulóver szellőzése kifogástalan,mivel DRYcell technológiával gyártott, így kényelmes viseletet biztosít a minden évszakban. Anyagából hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik aminek köszönhetően a pulóver szárazon tart.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

24 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország egyik legnagyobb ac milan fanatikus rajongója. Szerezed meg te is a gárda hivatalos, fehér, puma és klub logóval ellátott, zipzáros pulóverét, amelyet maguk a labdarúgók, köztük a svéd klasszis, Zlatan Ibrahimovic, vagy a Sevillatól érkező Simon Kjaer is viselnek majd a mérkőzések előtti utazások alkalmával, illetve a sajtótájékoztatókon. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít, így feldobhatjuk vele a szürke hétköznapokat és büszkén képviselhetjük benne kedvenc alakulatunk címerét. Felvehetjük akár az iskolába, akár a munkahelyünkre. Hőtartó képessége miatt pedig nem fázunk meg benne olyan könnyedén a hidegebb őszi és tavaszi napokon sem. Ha szeretnénk meglepni ismerőseinket és barátainkat születésnapjukon vagy névnapjukon, akkor ezzel a termékkel biztosan sikerülhet. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Ugyan a 2019/20-as esztendőben nem sikerült nemzetközi kupaindulást elérnie a gárdának, a szurkolók remélik, hogy idén meg lehet az Európa Liga selejtezőt érő hely

A termék főbb jellemzői:

-Ac Milan fehér bevonuló pulóver, Puma logóval

-Hivatalos 2020-21-es eredeti termék

-Oldalsó részen két zseb található

-Csuklónál és a pulóver alján enyhe passzés végződés a megfelelő hőtartás érdekében

-Varrott klub címer

-Fehér alapszínű, fekete mintázattal kombinálva

A pulóvert úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második legeredményesebb klubja előbb-utóbb ismét régi formáját fogja hozni. a szurkolók legnagyobb örömére.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére. Rendeld meg most az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Puma márkajeles, AC Milan bevonuló pulóvert, amelyet a gárda tagjain is viszont láthatsz a TV-ben! 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában