Ac Milan szabadidőruha 2021/22 (Piros-Fekete)

Ac Milan szabadidőruha 2021/22 (Piros-Fekete)

Új termék

Ac Milan szabadidőruha 2021/22 (piros-fekete)

Anyaga:

DRYcell technológia készült termék.A tökéletes hő- és páratartalom áramlását,a 100% pamut garantálja, így szellőzése kifogástalan. A kedvezőbb hőáramlás elősegítése érdekében, könnyű anyagból készült, ezzel javítva a tökéletes kényelmet viselőjének sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Puma

37 990 Ft‎

Az Ac Milan alakulata nagyon sokáig harcban volt a Scudettoért folytatott versenyben a városi rivális Inter alakulatával. Talán a bajnokság vége felé elfáradt Stefano Piolo együttese, ezért sem nyerhették meg a bajnokságot. Pozitívum azonban, hogy hosszú idő után újra bejuthattak a Bajnokok Ligája főtáblájára. Igaz ahhoz, hogy ott helyt tudjanak állni, szükséges megerősíteni a csapatot. Talán megfelelő igazolás lehetett a Chelsea gárdájától távozó Olivier Giroud, akit szinte ingyen szerződtettek, valamint Fikayo Tomori, aki a francia támadó csapattársa volt a londoni alakulatnál, ő azonban hátvéd, érte pedig 29,2 millió €-t fizettek. Ha te is Milánó piros – fekete részének vagy az elkötelezett támogatója, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros és fekete színekben pompázó, zipzáros és kapucnis, puma és klub logóval ellátott szabadidő együttest, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek majd a mérkőzések előtti utazásokon és sajtótájékoztatókon

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan két részes szabadidőruha fekete-piros színben

- Hivatalos 2021-22-es eredeti Puma termék

- A felső rész végig cipzáros,oldalán két kisebb zseb

- Oldalt az alsón-két zseb,mely szintén cipzárral zárható

- A nadrág vége cipzárral "nyitható és zárható" a könnyebb le és felvétel érdekében

- Vasalt Puma logó

- Varrott klub címer

A szabadidőegyüttest úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. DRYCELL technológiával gyártott termék mely a jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de a most véget érő átigazolási szezon után minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában