AC Milan póló 2022/23 (fekete)

AC Milan póló 2022/23 (fekete)

Új termék

AC Milan póló 2022/23 (fekete)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

15 990 Ft‎

Már csak három hetet kell várni, és kezdetét veszi a 2022 – 2023-as Serie A idénye, ami minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik. A csapatok sorra jelentik be az új igazilásokat. Az AC Milan gárdája is megegyezett már néhány futballistával, köztük Divock Origivel, aki ingyen érkezett a liverpool alakulatától a támadó szekcióba. Mellette végleg megvásárolták az AS Romatól Alessandro Florenzit, akiért mindössze 2,7 millió €-t fizettek, valamint a harmadosztályú Crotonétól leigazolták Junior Messias-t, akiért 4,5 millió €-t fizettek. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél időben felkészülni a megfelelő ruhadarabokkal az új idényre, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, puma logóval és klub címerrel ellátott, ac milan felirattal díszített környakú pólót, amely tökéletes választás lehet az év bármely időszakára. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- AC Milan kerek nyakú fekete póló

- Hivatalos 2022-23-as eredeti Puma termék

- 100%-pamut

- Puma logó

- Klub címer

- AC MILAN felirat

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Ne késlekedj, rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac. Milan bevonuló pulóver 2019/20 (Fekete-piros)

Ac. Milan bevonuló pulóver 2019/20 (Fekete-piros)

Ac Milan bevonuló pulóver 2019/20 (Fekete-piros)

Anyaga:

100%-polyester. A pulóver szellőzése kifogástalan,mivel DRYcell technológiával gyártott, így kényelmes viseletet biztosít a mindennapokban. Anyagából hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik aminek köszönhetően a pulóver szárazon tart.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában