AC Milan széljackie 2020/21

AC Milan széljackie 2021/22

Új termék

AC Milan széljackie 2021/22

Anyaga:

100% polyester termék. Ez a kabát elengedhetetlen kelléke a szelesebb őszi és tavaszi hónapoknak. Anyagának köszönhetően jó hőtartó, ezért őszi hűvősebb időben is ideális viselet.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

26 990 Ft‎

Az Ac Milan alakulata nagyon sokáig harcban volt a Scudettoért folytatott versenyben a városi rivális Inter alakulatával. Talán a bajnokság vége felé elfáradt Stefano Piolo együttese, ezért sem nyerhették meg a bajnokságot. Pozitívum azonban, hogy hosszú idő után újra bejuthattak a Bajnokok Ligája főtáblájára. Igaz ahhoz, hogy ott helyt tudjanak állni, szükséges megerősíteni a csapatot. Talán megfelelő igazolás lehetett a Chelsea gárdájától távozó Olivier Giroud, akit szinte ingyen szerződtettek, valamint Fikayo Tomori, aki a francia támadó csapattársa volt a londoni alakulatnál, ő azonban hátvéd, érte pedig 29,2 millió €-t fizettek.  Ez elengedhetetlen kelléke a szelesebb őszi és tavaszi hónapoknak. Anyagának köszönhetően jó hőtartó, ezért nem fázunk meg benne olyan könnyen. Feldobhatod vele a szürke hétköznapokat is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon. A csapat selejtező után ugyan, de bejutott az Európa Liga csoportkörébe, ahol majd a Lille, Sparta Praha és Celtic lesznek az olaszok ellenfelei. Nem lesz könnyű továbbmenni, de a Zlatan Ibrahimovic vezette milánóiak mindent megtesznek azért, hogy továbbjussanak és kielégítsék szurkolóikat.

A termék főbb jellemzői:

- AC Milan széljackie fekete színben

- Hivatalos 2021-22-es eredeti Puma termék

- Végig cipzáros, elől két zseb, rejtett kapucnis kivitel

- Vasalt Puma logó

- Klub címer

Ez a kabát tökéletes lehet minden Ac Milan szurkolónak, hiszen nagyszerű viselet a szelesebb napokon. Megmutathatod a klub iránti rajongásodat a mindennapokon is. Rendeld meg most és nem kell aggódnod mit vegyél fel, ha beköszönt az őszi borúsabb időjárás.


Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában