AC Milan széljackie 2020/21 (fekete)

AC Milan széljackie 2020/21 (fekete)

Új termék

AC Milan széljackie 2020/21 (fekete)

Anyaga:

100% polyester termék. Ez a kabát elengedhetetlen kelléke a szelesebb őszi és tavaszi hónapoknak. Anyagának köszönhetően jó hőtartó, és enyhe vizlepergető anyagú

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

26 990 Ft‎

Remekül kezdte a 2020/21-es szezont az Ac Milan együttese, azonban a milánói alakulat kisebb hullámvölgybe került, ami után a városi rivális Inter gárdája átvette az első helyet az olasz labdarúgó bajnokságban. Ha te is a piros – feketéknek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan kabátot, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros színű, puma és klub logóval ellátott, zipzáros széljackiet, ami tökéletes kiegészítője lehet a szelesebb és esősebb tavaszi napoknak. Anyagának köszönhetően nem fázunk meg benne olyan könnyen, illetve kisebb esőben sem ázunk meg benne, ugyanis vízlepergető. Hamarosan a stadionokba is visszatérhetnek a szurkolók, így oda is tökéletes kiegészítő lehet. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljatok kedvenceiteknek egyen felsőben. Siess, rendeld meg még ma! Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Ac Milan szurkolója!

A termék főbb jellemzői:

- AC Milan széljackie fekete színben

- Hivatalos 2020-21-es eredeti Puma termék

- Végig cipzáros, elől két zseb, kapucni

- Vasalt Puma logó

- Nyomott klub címer

Ez a kabát tökéletes lehet minden Ac Milan szurkolónak, hiszen nagyszerű viselet a hűvősebb szelesebb napokon is. Ebben a termékben megmutathatod a klub iránti rajongásodat a mindennapokon is. Rendeld meg most és nem kell aggódnod mit vegyél fel, ha beköszönt az esős tavaszi vagy az őszi borúsabb időjárás.


Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában