Ac Milan pulóver 2021/22 (fehér)

Ac Milan pulóver 2021/22 (fehér)

Új termék

Ac. Milan pulóver 2019/20 (fekete)

Anyaga:

DRYcell technológiával gyártott 100%-polyester. A pulóver szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

24 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Ac Milan szurkolója! Vásárold meg nálunk a csapat hivatalos, fehér alapszínű, puma logóval és klub címerrel ellátott, piros kockás, zipzáros, pulóverét és nézd végig ebben a mérkőzéseket. Az ősz beköszöntével nem árt rétegesen öltözködni, amire ez a pulóver tökéletes választás lehet, hiszen anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a szelesebb napokon egy kabát alatt remek kiegészítő lehet. Feldobhatjuk vele a szürke hétköznapokat is. Büszkén képviselheted benne szeretett alakulatod színeit és logóját. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. Ajándékozd ezt családtagjaidnak születésnapjukon vagy akár a közeledő karácsonyi ünnepek alkalmával. A csapat is megérdemli a bíztatást, hiszen elképesztő sorozat áll mögöttük. A 11 lejátszott találkozóból 10-et megnyertek, és mindössze egy alkalommal játszottak döntetlent. Ezzel a bajnokság második helyén állnak pontazonossággal a Napoli mögött.

A termék főbb jellemzői:

- Ac Milan fehér Puma  pulóver

- Hivatalos, 2021-22-es eredeti termék

- Végig cipzáros  kar résznél pirossal mintával

- Oldalsó részen két zseb,ahol értékeid tárolhatod

- Csuklónál és a pulóver alján enyhe passzés végződés a megfelelő hőtartás érdekében

- Varrott klub címer

A pulóvert úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A csapat az elmúlt években nem szerepel hírnevéhez méltóan, de minden szurkoló tudja,hogy Olaszország második legeredményesebb klubja előbb-utóbb ismét régi fényében fog ragyogni.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Milan szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Ne késlekedj, rendeld meg most, hamarosan a Tiéd lehet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Ac Milan póló 2021/22 (piros)

Anyaga: 

100% pamut  anyagból készült, így garantálja a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Anyagának köszönhetően biztosítja a jobb szellőzést és a tökéletes viseletet mindenki számára.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában